Σαν σήμερα γεννήθηκε η Ρένα Βλαχοπούλου – Tο υπέροχο βίντεο της Φίνος Φιλμ

Ήταν μία από τις σπουδαιότερες κυρίες του κινηματογράφου και του θεάτρου. Ο λόγος για την Ρένα Βλαχοπούλου η οποία γεννήθηκε σαν σήμερα, το 1923.

Η κωμικός που αγαπήθηκε όσο καμία και μας χάρισε στο ατελείωτο γέλιο με τις ατάκες της, έκανε το ντεμπούτο της κινηματογραφικά το 1939.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο «Όαση» του Ζαππείου σε πρόγραμμα βαριετέ του Μίμη Τραϊφόρου.

Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε και αρκετοί μίλησαν για ένα εξαιρετικό ταλέντο. Η Ρένα έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιουλίου του 2004 και η Φίνος Φιλμ με αφορμή την ημέρα γέννησης της που είναι σήμερα μοιράστηκε μέσω Twitter ένα υπέροχο βίντεο.

«Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 28 Ιουλίου του 1923. Έγινε η “βασίλισσα της τζαζ” στα 19 της χρόνια. Ξεκίνησε στη Finos Film με το “Μερικοί το προτιμούν κρύο”. Χαρακτηρίστηκε ως ο “Τσάρλι Τσάπλιν της Ελλάδας”. Γύρισε 25 ταινίες, 14 εξ’ αυτών με την FF. Αυτοσχεδίαζε σε κάθε της ρόλο», αναφέρει το βίντεο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η εταιρεία παραγωγής ταινιών έγραψε μια δήλωση της Ρένας Βλαχοπούλου: «Η ψυχή του καλλιτέχνη δεν γερνάει ποτέ. Εμείς οι ηθοποιοί μένουμε πάντα παιδιά».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης